Inspiratie

Inspiratie en informatie over holistische kindertherapie en coaching

Hier deel ik inspiratie en informatie over wat ik tegenkom in de praktijk, over mijn eigen ervaring en spiegels, wat mij inspireert en ik graag met jullie deel.

Mocht je zelf opzoek zijn naar inspiratie over een bepaald onderwerp, iets willen delen en heeft het betrekking op de holistische visie en/of mijn vakgebied, laat het me dan weten via het contactformulier! Ik duik er graag (samen) in om nog meer met de wereld te kunnen delen zodat we meer bewustzijn creëren, daardoor ontwikkeling teweeg brengen en er meer balans ontstaat in de maatschappij.

Samen staan we Ster(K)!

Linda Bruinsma

Holistisch kindertherapeut & coach uit Kraggenburg

Mijn ervaringen als professional, als kind, volwassene en zeker ook als (pleeg) moeder zijn een waardevolle bijdrage om samen met kinderen en volwassenen de diepte in te gaan in een veilige omgeving waarin ik hen vanuit vertrouwen stimuleer om zichzelf en hun eigen wijsheid te ontdekken, patronen te doorbreken, trauma of pijn te helen en dat wat nodig is om bewustzijn, ontwikkeling en balans te creëren op weg naar een leven vanuit rust en vertrouwen. Ik hoop daar aan bij te mogen dragen vanuit mijn eigen ervaring en expertise. 

Blijf op de hoogte

Volg @wensster.nl op Instagram

Scroll naar boven