Linda

Linda Bruinsma

Vanuit passie en verbinding is het mijn missie om een bijdrage te leveren aan het bewustzijn, de balans en ontwikkeling van kinderen, jongeren, ouders en volwassenen. Vanuit een holistische visie kijken we samen naar het geheel, het fysieke, mentale, energetische, emotionele en het spirituele. Ik begeleid hen om hun eigen unieke pad te bewandelen, zodat zij de beste versie van zichzelf kunnen zijn en meer innerlijke vrijheid creëren.

Ik ben (pleeg) moeder van een jongen en 2 meiden, die mij heerlijk uitdagen om te groeien, die mij spiegelen en veel liefde geven. Samen met mijn man en onze kinderen woon ik op een fijne plek in Kraggenburg, waarbij wij met veel plezier het erf delen met mijn ouders. Ik ben van jongs af aan al gek op kinderen en altijd al nieuwsgierig naar wat iemand beweegt. Ik houd van de natuur en neem de natuurlijke elementen graag mee in de coaching als metafoor voor jou innerlijke proces.

Met een open, integere blik kijk ik mee met jou proces, overzie ik het geheel en creëren we samen inzicht en overzicht, zodat het weer kan gaan stromen en er werkelijke verandering komt met uitzicht. Als therapeut/ coach zie ik jou en kijk ik samen met jou naar waar jouw gedrag, patronen en blokkades vandaan komen en hoe je dit om kunt buigen zodat je werkelijke verandering creëert.

Samen kijken naar wat er werkelijk speelt, luisteren naar de boodschap achter de woorden. Een kind of volwassene is niet zijn gedrag of klacht. Achter ieder gedrag en iedere klacht zit een boodschap , een behoefte, een wens.

Mijn ervaringen als professional, als kind, volwassene en zeker ook als (pleeg) moeder zijn een waardevolle bijdrage om samen met kinderen en volwassenen de diepte in te gaan in een veilige omgeving waarin ik hen vanuit vertrouwen stimuleer om zichzelf en hun eigen wijsheid te ontdekken, patronen te doorbreken, trauma of pijn te helen en dat wat nodig is om bewustzijn, ontwikkeling en balans te creëren op weg naar een leven vanuit rust en vertrouwen. Dit stimuleert hun zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, veerkracht, zelfliefde en draagt bij aan bewustzijn, een gezonde (emotionele) ontwikkeling en balans in het hun leven. Ik hoop daar aan bij te mogen dragen vanuit mijn eigen ervaring en expertise. 

Opleidingen en specialisaties

"Mijn wens is om kinderen, jongeren, ouders en volwassenen vanuit een holistische visie in verbinding te brengen met zichzelf en bewustzijn, ontwikkeling en balans te creëren zodat zij vanuit eigen wijsheid en kracht zichzelf kunnen zijn en zo de wereld een stukje bewuster en mooier maken."

Sfeerimpressie

Scroll naar boven