Volwassenen

Coaching voor volwassenen

Als psychosociaal coach werk ik holistisch, waarbij ik kijk naar het geheel, er vanuit ga dat alles is verbonden met elkaar en er interactie bestaat tussen lichaam, emotie, energie en denken. Samen duiken we de diepte in van jouw innerlijke wereld en kijken we naar waar jij in het proces vastloopt. Daarin passen we verschillende methoden/technieken toe om jou, jouw systeem en jouw natuurlijk stroom weer in beweging te krijgen op weg naar bewustzijn, ontwikkeling en balans wat bijdraagt aan jouw herstel. Dit is altijd maatwerk en afgestemd op jou als persoon.

Samen creëren we inzicht in jouw gedachten, energie, lichaamsbewustzijn, gedrag en gevoelens, waar je naar toe wilt en wat je daarin nodig hebt. Naast het inzetten van verschillende methoden ga ik vooral de verbinding aan met jou om samen de natuurlijke verbindingen in jezelf weer te herstellen waardoor je weer in balans komt. In mijn coaching staat rust, integriteit, veiligheid en vertrouwen voorop.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf ..

Herken jij dit?

Het kan ook anders!

Op momenten dat ik merk dat ik vastloop en radeloos ben, kan ze mij richting geven.

"De groei die ik op persoonlijk vlak heb doorgemaakt had ik zonder Linda haar begeleiding niet kunnen bereiken. Ze heeft mij onwijs veel geholpen op het gebied van zelfkennis, bewustzijn, en besluitvaardigheden.

Op momenten dat ik merk dat ik vastloop en radeloos ben, kan ze mij richting geven. Haar betekenis voor mij maakt dat ik Linda zonder enige twijfel aanbeveel in mijn sociale omgeving."

Dit kun je verwachten van het traject

Klik op de stappen voor meer informatie.

Na aanmelding via het contactformulier ontvang je een bericht van mij waarin we een afspraak maken voor een korte telefonische kennismaking. Na de korte kennismaking stuur ik u een intakeformulier toe en maken we een afspraak voor de intake.

Indien de hulpvraag buiten mijn deskundigheid valt, zal ik je doorverwijzen naar een andere vorm van hulpverlening.

Tijdens het intakegesprek maken we kennis, bespreken en onderzoeken we de hulpvraag, achtergrond en voorgeschiedenis en vertel ik wat de mogelijkheden zijn en hoe we te werk gaan. Tevens plannen we een afspraak voor de eerste sessie.

Vanuit jouw hulpvraag/ wens gaan we samen op zoek naar de boodschap achter de klacht, wat wil het vertellen, waar komt het vandaan en hoe kunnen we dit doorbreken. Hierbij werk ik vanuit een holistische visie en kijk ik naar jou als geheel. Zonder oordeel en met een positieve, frisse blik kijk ik samen met jou naar wat er speelt op fysiek, energetische, mentaal en emotioneel niveau.

Door je bewust te worden van jezelf, je kwaliteiten, valkuilen, talenten en wie jij in essentie bent krijg je meer bewustwording en inzicht in jou patronen, waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt. Op dit pad begeleidt ik jou om daar te komen waar je wilt zijn.

Door op holistische wijze op alle lagen te werken kun je voorkomen dat een opgeloste hulpvraag zich later uit op een andere laag. Door holistisch therapie/coaching kom je weer in balans en zet je jouw systeem in beweging vanuit verbinding met jezelf.

Zowel tussentijds als aan het einde van het traject vindt er een evaluatie plaats waarbij we terugblikken op het proces, behaalde resultaten en stellen zo nodig de hulpvraag/het plan bij.

Jouw therapeut en coach

Linda Bruinsma

Mijn ervaringen als professional, als kind, volwassene en zeker ook als (pleeg) moeder zijn een waardevolle bijdrage om samen met kinderen en volwassenen de diepte in te gaan in een veilige omgeving waarin ik hen vanuit vertrouwen stimuleer om zichzelf en hun eigen wijsheid te ontdekken, patronen te doorbreken, trauma of pijn te helen en dat wat nodig is om bewustzijn, ontwikkeling en balans te creëren op weg naar een leven vanuit rust en vertrouwen. Ik hoop daar aan bij te mogen dragen vanuit mijn eigen ervaring en expertise. 

Met een open, integere blik kijk ik mee met jou proces, overzie ik het geheel en creëren we samen inzicht en overzicht, zodat het weer kan gaan stromen en er werkelijke verandering komt met uitzicht. Als therapeut/ coach zie ik jou en kijk ik samen met jou naar waar gedrag, patronen en blokkades vandaan komen en hoe je dit om kunt buigen zodat je werkelijke verandering creëert.

WensSter_Linda_Bruinsma_Holistisch_Kinderkoach_Gezinscoach_Caoching_Voor_Ouders_Noordoostpolder_Flevoland_In_Gesprek_Familieopstellingen

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel je vraag via het contactformulier en ik help je graag persoonlijk verder.

Het is een bewuste keuze om vergoedingsvrij te werken, zodat er meer tijd en ruimte is om aan te sluiten op de behoefte van de cliënt en te werken vanuit mijn visie.

Mijn kwaliteit waarborg ik door aangesloten te zijn bij beroepsvereningingen CAT en Adiona en o.a. door intervisie, supervisie en bij- en nascholing te volgen.

Holistische therapie en coaching, ook wel psychosociaal of integratieve therapie/ coaching genoemd is een laagdrempelige, praktische psychologische hulpverlening en bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod aan methoden en technieken. Te denken valt aan systemisch werk/ opstellingen, innerlijk kind, visualisaties, schematherapie, energetisch lichaamswerk, therapeutisch tekenen, (chakra)psychologie, EMDR, delenwerk, NLP, wielwerk, creativiteit, spel en voice dialogue.

Uitgangspunt van holistische, integratieve of psychosociale therapie is de overtuiging dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Holistisch betekend heel, hierbij kijk ik naar jou als geheel vanuit verschillende niveaus.

Fysiek: hoe reageert jouw lijf, wat wil jouw lichaam jou vertellen, in contact komen met je lichaam en fysieke balans vinden.

Emotioneel: wat voel je, emoties (h)erkennen, onderzoeken en (door)voelen. Maar ook leren omgaan met emoties.

Energetisch: de balans vinden en bewustwording van (je eigen) energie. Hoe reageer je op prikkels..

Mentaal: wat speelt er af in jouw hoofd, welke gedachten, overtuigingen heb je en wat is jouw gedachtekracht.

Als holistisch therapeut/ coach ga ik er vanuit dat alles met elkaar in verbinding staat en kijk ik naar deze verbinding en het grotere geheel.

Kinderen tot 16 jaar hebben toestemming nodig van hun ouders. Daarbij zijn kinderen loyaal aan hun ouders. Wanneer beide ouders achter hen kunnen staan draagt dit bij aan een optimale ontwikkeling en resultaat van de therapie/ coaching.

Vanaf 12 jaar wordt de jongere zelf ook om toestemming gevraagd.

Nee, je hebt geen verwijsbrief nodig. Je kunt zelf contact opnemen via het contactformulier.

Elk traject is maatwerk waardoor het verschillend is hoeveel sessies er nodig zijn. Binnen de trajecten wordt hier, afhankelijk van de hulpvraag, wel een inschatting van gemaakt. Gemiddeld bestaan trajecten uit 6- 8 sessies om blijvende verandering te creëren. 

Kindertherapie/coaching – 70 euro/60 min
Psychosociale coaching – 70 euro/60 min
Intakegesprek – 70 euro/60-90 min
Traject therapie/coaching* – Prijs op aanvraag
Holistische massage – 55 euro/50 min

* Trajecten worden in overleg vooraf vastgesteld voor een bepaalde periode, vaste prijs en frequentie. Tarieven zijn vrijgesteld van omzetbelasting op grond van artikel 25 uit de Wet op de omzetbelasting.

Scroll naar boven